Werkwijze

Vrijblijvend eerste contact

Het is belangrijk dat u een uitvaartverzorger kiest waar u vertrouwen in heeft. Daarom is het eerste contact met mij vrijblijvend. U kunt mij bereiken op 06-2063 1699. Dit kan 24 uur per dag. Vanaf dit moment bespreken we samen de gewenste gang van zaken. U kunt dan alsnog beslissen of u met mij in zee wil gaan.

 

Duidelijke offerte met transparante tarieven

Op het moment dat u mij inhuurt, volgt een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen verder verkennen en bespreken, desgewenst met verschillende opties. Op basis daarvan krijgt u een duidelijke offerte met transparante tarieven.

 

Onafhankelijk en persoonlijk

Het is goed om te weten dat ik een onafhankelijke uitvaartverzorger ben: ik zit niet vast aan leveranciers of verzekeraars. Alle uitvaarten verzorg ik zelf en gedurende het hele proces ben ik uw persoonlijke en eerste aanspreekpunt. Dit alles geeft u veel keuzevrijheid, duidelijkheid en rust.

 

Volledige ontzorging en maatwerk

Iedere uitvaart is voor mij maatwerk. Samen maken we bewuste keuzes: daarmee wordt de uitvaart een passend en persoonlijk afscheid. Met mijn ruim 14 jaar ervaring als uitvaartverzorger neem ik u de zorg uit handen en adviseer ik u over locaties, de invulling van het afscheid, catering, vervoer en bloemen. Gedurende het gehele proces sta ik naast u als vraagbaak, regisseur en uitvoerder.