Reviews

Wij hebben een kleine en zeer persoonlijke uitvaart door Ronald laten verzorgen. Hij dacht met ons mee en heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Wij kunnen terugkijken op een hele mooie dag mede dankzij Ronald .

-Diana Wouters-


Ronald heeft de uitvaart van mijn moeder tot in de puntjes verzorgd.
Hij denkt heel erg met je mee en geeft nuttige tips.
Dankjewel Ronald.

-Thea de Keizer-


Ronald heeft de uitvaart van ons moeder met respect geregeld. Ronald denkt heel goed mee en voelt zeer goed aan hoe ons moeder als persoon was waardoor de uitvaart precies wordt zoals bij de overledene (en de rest van de naaste familie) past. De laatste zorg en uitvaart van ons moeder is zo mooi, intiem en respectvol gedaan. Wij hebben allemaal een heel goed en mooi gevoel aan overgehouden. Ronald, Chapeau!

-M. Mynsbergen-


Onlangs bij een uitvaart mogen assisteren die door Ronald werd verzorgd. Veel bewondering voor de manier waarop hij in 5 dagen tijd zo'n grootse uitvaart tot in de puntjes heeft geregeld. Met oog voor detail en een luisterend oor werden de wensen van de familie door hem vertaald en werd het een uniek afscheid wat paste bij de overledene en zijn nabestaanden. Het was bijzonder, Ronald! Bedankt voor de fijne samenwerking.

-Hella de Wit-


Tot in de puntjes verzorgd!

Ronald heeft het vanaf minuut één goed aangevoeld en ook goed geluisterd. Daarnaast de vertaalslag gemaakt van mijn persoonlijke wensen t.a.v. het afscheid en de ceremonie. Ronald is een vakman en heeft ervoor gezorgd dat we terug kunnen kijken op een fantastisch afscheid van mijn geweldige vrouw! Tot op de dag van vandaag hebben mensen het er nog steeds over! Nog nooit eerder zoiets unieks meegemaakt!

-Mark Hofkens-


Geen moeite is Ronald te veel.
De uitvaart van mijn schoonmoeder was in Assen. Mijn vrouw moest liggend vervoerd worden vanuit Oosterhout.
Alles is perfect en in goede harmonie geregeld.
Ronald bedankt.

-Cris Teulings-


Ronald heeft het afgelopen half jaar de uitvaart van mijn moeder en schoonmoeder verzorgd. Een intense periode waar Ronald de ultieme rots in de branding was, een luisterend oor had en waar ook veel plaats was voor de broodnodige humor. Aan de kleinste details werd gedacht, niets werd vergeten en we werden echt ontzorgd. Een uniek en fijn mens!

-Dees Bodé-


De uitvaart van mijn moeder is met heel veel zorg geregeld door Ronald. Wat een warme, integere en rustige man. Een hele goede keuze geweest om hem te kiezen en niet de uitvaartverzorger waar mijn moeder verzekerd was. Alleen maar positieve woorden voor Ronald, wij zullen als gezin nooit vergeten wat hij voor ons gedaan heeft. Kleine details die hij ziet, een extra telefoontje hoe het gaat, meedenken, correct, netjes en een erg lieve man.
Onze moeder zal trots zijn op zo'n mooie uitvaart die ze heeft gekregen!

-Jessica Stevens-


Ronald heeft de uitvaart van mijn moeder tot in de puntjes goed geregeld, steeds rekening houdend met onze eigen wensen. ONTZORGING in hoofdletters en warme begripvolle begeleiding.

-Etty van der Sanden-


Uitstekende uitvaartzorg. Alles tot in de puntjes verzorgd.

-Maarten Brink-


Ronald begeleidde de uitvaart van mijn vader, hij hield rekening met onze wensen en hielp ook met het vormgeven van de uitvaart. Het was een stijlvol, intiem en een mooi afscheid. Hij was empathisch en dat was prettig voor mijn oude moedertje. Ze was blij met hem. Een jaar later overleed ze en weer begeleidde Ronald ons met het afscheid. Er is een bijzondere band ontstaan en wij hebben nog steeds contact met elkaar.

-José de Haan-


Ronald heeft ons begeleid na het overlijden van onze moeder. Hij deed dat op een hele fijne, integere wijze zodat wij op de manier die mam gewild zou hebben, afscheid hebben kunnen nemen. Ronald heeft in de locatie en de uitvoering de juiste toon getroffen.

-Marijke Hesterman-


Fijne, warme persoonlijkheid die tussen de regels door hoort wat de wensen zijn. Ook heeft hij het vermogen om deze wensen om te slaan naar mogelijkheden. Door deze kwaliteiten van Ronald is het afscheid van onze vader een bijzonder, warm en uniek afscheid geworden, waarbij wij ons zeer comfortabel voelde. Ronald is een steun en toeverlaat in een moeilijke periode, die alles tot in de puntjes verzorgt.
-Familie de Vos-


Ronald heeft de uitvaart van ma verzorgd. Hij is hierbij een enorme steun voor ons geweest. Hij heeft ons daarbij ontzettend goed ondersteund en geadviseerd. Waarbij het voor hem belangrijk was dat alles volgens onze wensen (of die van ma) zou verlopen. In alle rust naam hij zaken met ons door en bood daarbij regelmatig verschillende opties waar wij uit konden kiezen. Uiteindelijk kijken wij terug op een mooi en respectvol afscheid wat voor ma op maat was gemaakt.
-Frank van der Vorst-

Ronald heeft de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Alles tot in de puntjes verzorgd.
De familie is heel tevreden, onze dank daarvoor.
-Familie Damen - in't Groen-


Ronald heeft samen met Tristan Overdiep de uitvaart verzorgd van mijn zus. Ik kan niet anders zeggen dan 100% perfect. Wat een warme meelevende man(nen). Uitvaartverzorger? Noem hem maar uitvaart ontzorger.

-Marc de Bot-